Blondieshow

Az elmúlt időben gyakran töltöm üres óráimat azzal, hogy a LifeNetwork televízió műsorait figyelgetem. Tényleg az élet szövevényével foglalkozik, az interjúk, ismeretterjesztő filmek a való életről szólnak, beleértve annak szebbik oldalát és fonákságait egyaránt.
A filmek jelentős része feszegeti az emberek saját testükkel kapcsolatos problémáit. A cérna akkor pattant el, amikor a muff plasztikájámak szükségességéről, a vele kapcsolatos problémákról esett szó.
Ami leginkább megdöbbentett, hogy a mintegy egy órás műsorban volt összvissz két igen felületes beszélgetés férfiakkal, az egyikből egyértelműen, de a másikból is túlnyomórészt az derült ki, hogy életük során eszükbe se jutott a punci esztétikájával foglalkozni. Magyarán igen élesen most is - mint minden nem egészségügyi plasztikai manőver esetében - azt érzékelhettem, hogy a cunijukat plasztikáztató nők maguk gyártják a problémáikat, amiket aztán mély lelki válságban, és bizony a műtőasztalon vinnyogva küzdenek le.
Egyetlen hölgy volt kivétel, akinek a férje mondta a szülés után: "Akkora, mint egy alagút, így már nem fogsz kelleni senkinek". Ez az az eset, amikor megoldás kell a problémára, de szerintem a férj lelkét kellene plasztikázni, nem azt, amit kritizált, amire igen hatékony módszer lehetne bebizonyítani, hogy ha neki nem is, de talán valaki másnak igenis fog kelleni az a nő.
Hát kell ez nektek, lányok?
Mert látom, hogy nem én vagyok az egyedüli férfi, akinek ugyan egyáltalán nem!


2010. december 5.